1. مکان صید ماهی: کیفیت بینظیر ماهیهای خلیج فارس
ماهیهای خلیج فارس، به ویژه در سواحل استان بوشهر و بندر دیر، به دلیل تغذیه از پلانکتونهای غنی و متنوع، طعم و کیفیت فوقالعادهای دارند. پلانکتونها منبع غنی مواد مغذی هستند و بر بافت و طعم ماهیها تاثیرگذارند. ماهی بندر دیر بهواسطه تغذیه از این پلانکتونها، طعمی ملایم و منحصر به فرد دارد که در مقایسه با سایر ماهیهای صید شده از آبهای دیگر، کیفیت بیشتری دارد.
2. زمان صید ماهی و تاثیر آن بر تازگی
زمان صید ماهی نیز تاثیر زیادی بر تازگی و کیفیت آن دارد. ماهیهایی که در فصل بهار و پاییز صید میشوند، به دلیل تغذیه غنیتر و شرایط مناسبتر محیطی، طعم و کیفیت بهتری دارند. این ماهیها به دلیل شرایط مطلوب تغذیه و تولیدمثل در این فصلها، دارای گوشت خوشطعمتر و تازهتری هستند که در بازار نیز با استقبال بیشتری مواجه میشوند.
3. نحوهی صید ماهی: کیفیت بالای ماهیهای قلاب
روشهای مختلف صید ماهی تاثیر مستقیم بر کیفیت آن دارند. در خلیج فارس، بسیاری از صیادان با قایقهای کوچک شبها به صید میروند و صبح به ساحل بازمیگردند، این نوع صید به صید روزانه معروف است و به تازگی ماهیها کمک زیادی میکند. ماهیهای قلابی نیز به دلیل آسیب کمتری که در حین صید میبینند، طعم و کیفیت بهتری نسبت به ماهیهای صید شده با لنجها و کشتیها دارند که اغلب در فریزرها نگهداری میشوند.
4. ماهیهای موجود در شهرهای غیرساحلی و علت بوی نامطبوع آنها
ماهیهایی که به شهرهای غیرساحلی منتقل میشوند به دلیل طی کردن مسافت طولانی و نگهداری در فریزرهای صنعتی، کیفیت اولیه خود را از دست میدهند. نگهداری طولانیمدت در فریزر، باعث تغییر بافت ماهی و ایجاد بوی نامطبوع میشود. به همین دلیل، ماهیهای موجود در این شهرها، طعم و عطر طبیعی ماهیهای تازه صید شده را ندارند و کیفیت کمتری دارند.
دیدگاه خود را بنویسید